Wat we doen

Nou, eigenlijk doen we het samen. Het is de combinatie van jouw organisatie met onze analyse, kennis en ervaring die zorgt voor het succes. Een passende digitale marketingstrategie creëren lijkt bijna the struggle van de 21e eeuw: de mogelijkheden zijn eindeloos. Binnen no time kun je het overzicht kwijtraken. Wij gelukkig niet. Wij zorgen voor richting en uiteindelijk een passend plan de campagne.

1. Bouwen van een strategie is magisch

Ons eigen MAGIC model biedt structuur om in een aantal workshops tot jouw digitale marketing te komen. Bij deze workshops is iedereen aanwezig die vanuit zijn of haar expertise een bijdrage wil leveren. Op basis van jullie bedrijfsmissie (wie is jullie klant? wat is jullie boodschap?) werken we interactief en doelmatig. Er is tijd voor een goede discussie, reflectie en humor, maar verliezen ons doel niet uit het oog. We leveren geen groteske plannen, luchtkastelen en visioenen, maar een concreet plan waar jullie dezelfde dag al mee aan de slag kunnen. Met ‘namen en rugnummers’, zoals ze dat weleens noemen. Dat betekent niet dat we daarna afscheid nemen. We blijven graag in de buurt, zodat we je kunnen helpen wanneer dat nodig is.

 

Samen bouwen we aan een digitale marketing strategie.

 

2. Jong geleerd is oud gedaan

Het team van Amsterdam Web Consulting heeft veel kennis en ervaring op het gebied van digitale marketing strategie. Wil je jouw team ook bijspijkeren op dit gebied en klaarstomen voor de toekomst? Wij komen graag langs om in meerdere sessies jouw team op te leiden op het gebied van digitale marketing strategie of digitale analytics.

Al onze trainingen zijn interactief, fun en er wordt volop gelachen.

Roman Stikkelorum, Co-founder/Managing director at Vruchtvlees: Digital, Strategy & Design: “Olivier heeft bij ons een sterke incompany training verzorgd. Leerzaam en leuk door de vele interactieve onderdelen. Olivier doet dat erg overtuigend en krijgt de hele zaal mee in zijn verhaal.”

3. De helft van mijn marketingbudget levert niks op

Al in de 19e eeuw schudde de marketing wereld op door de opmerking van John Wanamaker (1838-1922): “Half the money I spend on advertising is wastedthe trouble is I don’t know which half.” Echter  in 2019 zijn de meeste organisaties niet veel verder en vaak nog zoekend wat de meest effective marketing campagnes zijn.  De opkomst van data leek lange tijd de oplossing, echter verdrinken veel bedrijven in de hoeveelheid data waar uit te kiezen valt.  Weet je als organisatie eigenlijk ook niet precies welke data je nodig hebt? Dan kunnen we ook een korte periode aansluiten bij jouw organisatie. We kijken en lopen mee terwijl we tegelijkertijd onze ervaring en expertise met jullie delen. Zo helpen we je de juiste vragen te formuleren en denken mee hoe je deze vragen kunt beantwoorden. En in onze ervaring is de data vaak juist wel beschikbaar. 

Wij delen graag onze kennis van digitale marketing op marketing events (zoals Olivier van Hees hier op Emerce Peformance).