Wil je jouw (digitale) marketing strategie ook graag baseren op data? Maar heb je moeite om dit in de praktijk toe te passen? Geen probleem! Het team van Amsterdam Web Consulting heeft veel kennis en ervaring in het opleiden van marketing professionals bij het ontwikkelen van een data gedreven strategie. Onze opleidingen zijn altijd leuk en leerzaam, met een goede balans tussen theorie en praktijk. Onze ervaren docenten delen hun praktijk kennis graag met je en er is volop ruimte voor jouw vragen.

Open inschrijving

We organiseren maandelijks trainingen op onze vaste opleidingslocatie in B.Amsterdam. Dit is een volledige gevulde dag met veel leerzame praktijkcases van een ervaren docent en er is veel interactie met elkaar. De trainingen beginnen om 9:30 en eindigen om 16:30. Voor koffie en lunch wordt gezorgd en dit is in de prijs inbegrepen. Als afsluiting ontvang je een echt marketing analytics certificaat.

Ontwikkel een data gedreven marketing strategie

Bekijk deze training

In-company programma

Naast de trainingen die je als individuele marketing professional kunt doen bij Amsterdam Web Consulting, bieden we ook een in-company programma aan. Dit programma is met name geschikt voor bureaus en grotere marketing teams die een datagedreven manier van werken willen implementeren in hun organisatie.

Bekijk ons in-company aanbod

Bekijk deze training