Wil je jouw marketingstrategie ook graag baseren op marketingdata? Maar vind je het moeilijk om te bepalen waar je moet beginnen? Geen probleem! Het team van Amsterdam Web Consulting heeft veel ervaring in het ontwikkelen van een datagedreven marketingstrategie. Via onze trainingen stellen wij deze expertise over datascience graag aan jou ter beschikking.

Onze trainingen worden goed beoordeeld door de deelnemers, mede dankzij de goede balans tussen theorie en praktijk. Onze ervaren docenten delen hun praktijkkennis via casestudies en er is volop ruimte voor vragen. Bekijk hieronder de verschillende trainingsmogelijkheden die we aanbieden.

Open inschrijving

We organiseren elk kwartaal verschillende unieke opleidingen voor marketingprofessionals op onze eigen opleidingslocatie in Amsterdam.  In deze 1 of 2-daagse opleiding leren we hoe je een datagedreven marketingstrategie ontwikkeld en het rendement van je marketingactiviteiten verhoogd. Op basis van leerzame praktijkcases en veel interactie met elkaar word je klaargestoomd om zelfstandig op basis van data een marketingstrategie te ontwikkelen. Ben je benieuwd of dit iets voor jou is? Lees dan snel verder.

Conversie attributie in de praktijk

Leer in 1 dag het echte effect van media te bepalen

Bekijk deze training

Ontwikkel je eigen AI model in 1 dag

Leer zelfstandig een AI model te ontwikkelen

Bekijk deze training

Datascience voor marketeers

Word een marketing datascientist in 2 dagen

Bekijk deze training

Onze opleidingen worden gemiddeld met een 8,9 beoordeeld op Springest.

In – company programma

Naast de opleidingen op onze eigen opleidingslocatie in Amsterdam, bieden we ook de optie aan om jouw gehele marketing team op te leiden. Deze optie is met name geschikt voor marketingbureaus en grotere marketing teams die een datagedreven manier van werken willen implementeren in hun organisatie. Ben je benieuwd wat dit voor jouw organisatie kan betekenen? Lees dan verder via onderstaande link.

Wil je ook een datagedreven manier van werken in jouw organisatie?

Bekijk ons in-company aanbod