Waarom we er zijn

We geloven dat het tijd is voor een nieuw soort marketing consultancy bedrijf. Een bedrijf die marketingorganisaties helpt om écht meer rendement te halen uit marketingdata. Dit doen we door het combineren van datascience expertise met ervaring op het gebied van marketing strategie. Ons team van datascientisten en marketing experts gaan elke dag de uitdaging aan om nog meer rendement te realiseren voor onze klanten.

Hoe we werken

Om écht meer rendement uit jouw marketingdata te halen is het voor ons belangrijk om jouw marketingstrategie goed te begrijpen. Daarom beginnen we alle projecten met een uitgebreide workshop via ons MAGIC-model. Na deze workshop weten we precies wat jouw belangrijkste marketinguitdaging betreft en waar de meeste kans voor verbetering zit.

Vervolgens gaat een team van datascientisten en marketing strategen aan de slag om jouw marketingvraagstuk te beantwoorden. Door de combinatie van datascience expertise en marketing kennis kunnen we aan het eind van deze fase een concreet advies geven dat je direct kunt implementeren.

Vacatures

Wil je ook werken bij Amsterdam Web Consulting? Bekijk dan de vacatures die we op dit moment open hebben staan. Voor vragen over de vacatures, neem contact op met Olivier van Hees via olivier@amsterdamwebconsulting.com

Stagiair Data Science

Stagiair Online Marketing

Data Scientist