Ben je op zoek naar het antwoord op de ultieme marketing vraag? Download dan de whitepaper: “Ontdek de echte waarde van marketing”.

Waarom we er zijn

We zijn een bedrijf gespecialiseerd in het bij elkaar brengen van de wereld van data science & marketing.  Onze missie is om marketingorganisaties te laten profiteren van de mogelijkheden van data science. Hierbij is ons uitgangspunt om daadwerkelijk meer rendement te halen uit je marketing data. We doen dit op twee manieren. Ten eerste helpen we organisaties met het beantwoorden van strategische marketing vraagstukken door grote hoeveelheden marketing data te analyseren. Daarnaast organiseren we regelmatig trainingen, waarin we marketing teams in staat stellen om deze complexe analyses zelf te doen.

Onze uitgangspunten

We vinden dat we onszelf onderscheiden op een drietal fronten. Ten eerste zijn we resultaat gericht en streven we ernaar om jouw business resultaat te verhogen.  We houden er niet van om te verzanden in het maken van technische oplossingen, maar houden scherp op het vizier hoe we jouw business kunnen verbeteren. Ten tweede is ons doel om onszelf misbaar te maken in jouw organisatie. Hierdoor nemen we je team mee op sleeptouw wanneer we binnenkomen, zowel als consultant als trainer. Tenslotte willen we graag ownership nemen over deze beloftes. Daarom werken we altijd met een projectduur van 3 maanden. Hierdoor kunnen we bepaalde beloftes om een bepaald resultaat te behalen goed overzien.

Focus op jouw business doelstelling

Ontwikkel talent in jouw organisatie

Altijd binnen 3 maanden resultaat

Wie we zijn

Amsterdam Web Consulting is opgericht door Olivier van Hees en bestaat uit een groep ambitieuze en talentvolle data science professionals. We hebben allen veel ervaring in het toepassen van data science en machine learning binnen marketing organisaties. Wij delen een gemeenschappelijk drang om marketing beslissingen meer gefundeerd en meer op basis van data te maken. Elke ochtend staan we op met de ambitie om marketeers te helpen om meer data gedreven te werken.

Join the club!

Wil je ook onderdeel worden van Amsterdam Web Consulting? Dat kan! Omdat we hard groeien, zijn we continu op zoek naar talentvolle en ambitieuze data scientists. Tegelijkertijd zijn we kritisch op zowel kwaliteit als fit bij de rest van het team. Dus ben je op zoek naar een leuke inhoudelijk opdracht op het snijvlak van data science en marketing en wil je onderdeel worden van een hecht team? Neem contact op met Olivier van Hees via olivier@amsterdamwebconsulting.com zodat we kennis kunnen maken met jou!