Introductie in datascience

Onze opleiding “Introductie in data science” is speciaal ontwikkeld voor marketing professionals die meer willen doen met data. Via een unieke ‘blended learning curve’ ga je maximaal leren in minimale tijd. In zes weken nemen we je stap voor stap mee in de wondere wereld van data science en machine learning. Dus werk je in je huidige baan al met data, maar wil je de volgende stap zetten, dan is deze opleiding iets voor jou.  

Voor wie is deze opleiding?

Deze training is bedoeld voor professionals die in een marketing organisatie werken en data science skills willen ontwikkelen. Er is minimale voorkennis van data science vereist, wel is ervaring met het verwerken en analyseren van (marketing) data een must. Omdat iedereen in de training actief aan de slag gaat met een eigen praktijkcase is het wenselijk dat je toegang hebt tot eigen marketingdata.

Wat leer je precies?

Je leert ontdekken welke waarde datascience heeft voor marketing organisaties en bent in staat om de waarde voor jouw organisatie te duiden. Daarnaast maak je kennis met de statistische modellen die worden gebruikt binnen datascience. Vervolgens leer je de veel gebruikte begrippen en tools die er zijn te gebruiken. Tenslotte ga je in de opleiding ook zelf actief aan de slag met verschillende datascience tools. Hierdoor leer je de praktische uitdagingen van het uitvoeren van een datascience project te begrijpen. 

Opleidingsprogramma

Amsterdam Web Consulting bestaat uit een team van ervaren trainers, op het gebied van datascience en marketing. Vanuit deze ervaring hebben we een uniek opleidingsprogramma samengesteld, waarin je maximaal leert in minimale tijd. Elke week ontvang je een videocollege van ons met uitleg over de theorie. Daarnaast beantwoorden we elke week vragen van jou en andere cursisten tijdens een interactieve webinar. Tenslotte werk je tijdens het programma aan een eigen case, waarbij je persoonlijke begeleiding krijgt van onze docenten. 

Week 1

Data science binnen marketing Kick-off, case & webinar

Week 2

Data science & Machine learning Video college & webinar

Week 3

Data science & ML: de theorie Video college & webinar

Week 4

Data science & ML: de praktijk Video college, case & webinar

Week 5

Data visualisatie & storyboarding Video college & webinar

Week 6

Lever je eigen praktijkcase in Case, webinar en certificaat uitreiking

Startdata & studiebelasting

De opleiding duurt zes weken en elke maand start een nieuwe lichting. De opleiding zal op de volgende data starten:

  • Donderdag 23 juli (nog 2 plekken beschikbaar)
  • Donderdag 3 september
  • Donderdag 15 oktober

Tijdens de opleiding vindt er elke week een webinar van 1 uur plaats. Daarnaast wordt er per week uitgegaan van 2 uur zelfstudie voor het bekijken van de video colleges en het uitwerken (onder persoonlijke begeleiding) van de case. De totale studiebelasting komt hierdoor uit op 18 uur.

Docenten

Investering

De kosten van de zes-weekse opleiding bedraagt nu tijdelijk € 995,– (excl. BTW). Dit is inclusief toegang tot alle whitepapers, videocolleges, e-learnings, webinars en opleidingsmaterialen. Daarnaast krijg je persoonlijke begeleiding op je case, die je tijdens de opleiding voltooid. Tip: de opleidingskosten zijn vaak aftrekbaar van de belasting (lees meer over de scholingsaftrek).

De voordelen op een rij

Onze opleidingen worden gemiddeld met een 9,1 beoordeeld op Springest.

Wil je meer weten over onze unieke opleiding?

Download nu de brochure Of schrijf je direct in