Opleiding datascience voor marketeers

Wil je meer weten over onze opleiding “datascience voor marketeers”? Download dan nu onze opleidingsbrochure.

Onze datascience opleiding is speciaal ontwikkeld voor marketing professionals die meer willen doen met data. Via een unieke ‘blended learning journey‘ ga je maximaal leren in minimale tijd. In zes weken nemen we je stap voor stap mee in de wondere wereld van data science en machine learning. Dus werk je in je huidige baan al met data, maar wil je de volgende stap zetten, dan is de opleiding “Datascience voor marketeers” iets voor jou.  

Voor wie is de opleiding datascience voor marketeers?

Deze datascience opleiding is bedoeld voor marketing professionals die beter willen begrijpen hoe data science van toegevoegde waarde kan zijn in hun organisatie. Er is minimale voorkennis van data science vereist, wel is ervaring met het verwerken en analyseren van (marketing) data een pre. Omdat iedereen in de opleiding persoonlijk begeleiding krijgt, is er volop ruimte om het niveau aan te passen aan de leerbehoefte van een individuele deelnemer. 

Wat leer je precies?

Je leert ontdekken welke waarde datascience heeft voor marketing organisaties en bent in staat om de waarde voor jouw organisatie te duiden. Denk hierbij aan toepassingen zoals churn predictie, conversie attributie, recommendation engines en pricing. Daarnaast maak je kennis met de statistische modellen die worden gebruikt binnen datascience, zoals een decision tree. Tenslotte ga je in de opleiding ook zelf actief aan de slag met een datascience case. Hierdoor leer je de praktische uitdagingen van het uitvoeren van een datascience project te begrijpen.

Blended learning

We hebben een uniek opleidingsprogramma samengesteld, waarin je maximaal leert in minimale tijd. Elke week ontvang je een videocollege van ons met uitleg over de theorie. Daarnaast beantwoorden we elke week vragen van jou en andere cursisten tijdens een interactieve webinar. Tenslotte werk je tijdens het programma aan een eigen case, waarbij je persoonlijke begeleiding krijgt van onze docenten. 

Docenten

Al onze docenten hebben meer dan 10 jaar ervaring in het toepassen van datascience binnen marketing. Daarnaast worden zij regelmatig uitgenodigd als docent of spreker voor oa Beeckenstijn Business School, Emerce en Eduvision. 

Startdata & studiebelasting

De opleiding duurt zes weken en elke 2 maanden start er een nieuwe lichting. De opleiding zal op de volgende data starten:

  • Maandag 9 november 2020
  • Maandag 14 januari 2021 

Tijdens de opleiding “Datascience voor marketeers” vindt er elke week een webinar van 1 uur plaats. Daarnaast wordt er per week uitgegaan van 2 uur zelfstudie voor het bekijken van de video colleges en het uitwerken (onder persoonlijke begeleiding) van de case. De totale studiebelasting komt hierdoor uit op 18 uur.

Onze opleidingen worden gemiddeld met een 9,1 beoordeeld op Springest.

Investering 

De kosten van deze zes-weekse opleiding bedraagt normaal € 1250,- (excl. BTW) per deelnemer. Indien je voor het einde van 2020 aanmeldt,  betaal je nu tijdelijk € 995,– (excl. BTW). Alle kosten zijn inclusief toegang tot alle videocolleges, e-learnings, webinars en opleidingsmaterialen. Tip: de opleidingskosten zijn vaak aftrekbaar van de belasting (lees meer over de scholingsaftrek).

De voordelen op een rij

Wil je meer weten over onze unieke opleiding?

Download nu de brochure

Of schrijf je direct in