In-company programma

Heb je het gevoel dat jouw organisatie nog kennis mist om echt data gedreven marketing te bedrijven? En wil je jouw marketing team klaar stomen voor de toekomst? Dan zijn onze in-company trainingen perfect voor jouw organisatie! In zo’n in-company traject gaan we samen een geheel op maat training programma ontwikkelen. Dit bestaat vaak uit een combinatie van klassieke trainingen, zelf studie en persoonlijke coaching. Bekijk hieronder een aantal van de organisaties die wij geholpen hebben om meer data gedreven te werken via een in-company training. 

Vruchtvlees

Vliegtickets.nl

de Persgroep

Roman Stikkelorum, Co-founder Vruchtvlees: “Amsterdam Web Consulting heeft bij ons een sterke in-company training verzorgd. Leerzaam en leuk door de vele interactieve onderdelen. De trainer deed dit erg overtuigend en kreeg de hele zaal mee in zijn verhaal.”

Wil je meer weten over de mogelijkheden om ook jouw marketing team meer data gedreven te laten werken? Vraag dan ook opleidingsbrochure aan en laat je inspireren hoe ook jouw organisatie van marketing analytics een sterkte kan maken. 

Vraag nu onze opleidingsbrochure aan

Vraag nu aan