In-company opleiding

Voor wie is dit programma geschikt?

Heb je het gevoel dat jouw organisatie nog kennis mist om echt data gedreven te werken? Maar wil je jouw marketing team eigenlijk graag klaar stomen voor de toekomst? Dan zijn onze in-company opleidingen perfect voor jouw organisatie! 

Wat is onze aanpak precies?

In al onze in-company trajecten gaan we allereerst samen zitten om te bespreken wat jullie opleidingswensen precies zijn. Op basis van deze uitgebreide intake ontwikkelen we een geheel op maat gemaakt opleidingsprogramma. Dit opleidingsprogramma bestaat vaak uit een combinatie van een klassieke opleiding, een gedeelte zelf studie en stuk persoonlijke coaching. Tenslotte werken we altijd met een praktijk case uit je eigen organisatie, waardoor de toepasbaarheid van de opleiding erg hoog scoort.

Wat levert het jouw organisatie op?

Aan het ontwikkelen van data gedreven vaardigheden zitten verschillende voordelen. Bij deze een aantal voorbeelden van deze voordelen voor jouw organisatie:

  • Je leert een gemeenschappelijk taal te ontwikkelen binnen je marketing team. Hierdoor wordt het makkelijker en effectiever om samen te werken op projecten omtrent het inzetten van data.
  • Onze in-company opleidingen hebben een sterke integratie met de praktijk doordat je aan de slag gaat met een case uit je eigen organisatie. Hiermee borgen we dat jouw team het geleerde in de praktijk weet te brengen en hiermee toegevoegde waarde voor jouw organisatie creëert.
  • Uiteindelijk zal je marketing organisatie meer rendement halen door op een effectievere manier marketing te bedrijven. Voorbeelden hiervan zijn het verhogen van de ROI op je mediabudget, verlagen van acquisitie kosten of het verhogen van klantwaarde.

Roman Stikkelorum, Co-founder Vruchtvlees: “Amsterdam Web Consulting heeft bij ons een sterke in-company training verzorgd. Leerzaam en leuk door de vele interactieve onderdelen. De trainer deed dit erg overtuigend en kreeg de hele zaal mee in zijn verhaal.”

Voor wie hebben we dit eerder gedaan?

Wil je meer weten over de mogelijkheden om ook jouw marketing team meer data gedreven te laten werken? Vraag dan ook onze opleidingsbrochure aan en laat je inspireren hoe ook jouw organisatie van data een sterkte kan maken. 

Vraag nu onze opleidingsbrochure aan

Vraag nu aan