Consultancy

Wil je meer rendement halen uit je marketing budget door de inzet van data? Maar heb je niet de mensen om hier als organisatie zelf stappen in te zetten? Geen probleem! Onze marketing analytics specialisten gaan graag elke uitdaging aan om jouw organisatie te helpen meer rendement uit je marketing budget te halen.

Hoe realiseren we deze verhoging van jouw rendement? Allereerst willen we graag begrijpen hoe jouw marketing strategie er op dit moment uitziet. In een workshop gaan we, via ons eigen MAGIC model, samen aan de slag om jouw digitale marketing strategie in kaart te brengen. Op basis van de uitkomst van deze workshop, bepalen we welke strategische vraagstukken we beet willen pakken. Een aantal vraagstukken die we recentelijk beantwoord hebben voor onze klanten:

  • Wat is het effect van mijn branding campagnes op mijn website bezoekers?
  • Welke doelgroep is voor mijn propositie het meest interessant?
  • Wat is de ideale verdeling van mijn media budget om mijn doelstelling voor volgende jaar te halen?
  • Wat is het effect van mijn online marketing campagnes op mijn fysieke winkel?

Vervolgens helpen we organisaties om de inzichten uit de analyse, te integreren in de marketing strategie. Dit doen we wederom via onze eigen MAGIC model. Vaak blijven we vervolgens aan boord om de ondersteunen in het verder uitwerken en valideren van de strategische keuzes.

Bekijk hieronder een aantal bedrijven die we recentelijk geholpen hebben om meer rendement uit hun marketing budget te halen.

Vliegtickets.nl

de Persgroep

Lena Library

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw organisatie? Vraag dan onze referentie brochure aan en ontdek hoe ook jouw organisatie kan profiteren van onze expertise.

Vraag onze referentie brochure aan

Vraag nu aan